Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
    Бонев и аз те бях засякъл миналата събота рано сутринта към 8и15 мисля...Ти идваше от тунела (Люлин) в посока центъра...Аз бях на кръстовището на метростанция Вардар...и чаках за ляв завой
    Ей-й-й вие ми разбихте илюзиите...
    Миналия месец си си дадох колата на баща ми за 2 дни. Като се върна ми каза - "Абе вие сте като неква секта бе! Аз си карам и отвсякъде ми свиркат и ме поздравяват." Даже един колега то е питал "къде е Бонев?" Минало му през акъла даже да не го приклещите някъде с мисълта, че е откраднал колата..... Сме-е-е-е-е-ех..... А аз през цялото време знаех откъде е минал, защото ми се обаждаха да ме питат и да ме осведомяват. Голям майтап ей-й-й!!!!
    sigpic
    Subaru Legacy 3.0 H6
    Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
    0888 511 533 - Бонев

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
      Аз пък ви видях и двамата - бях с черна 155-ца и паркирах на тротоара пред блока на Булклима. Ама вие май не ме видяхте.
      А къде по дяволите е тая Булклима
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
        На Свети Наум

П.П.: Май и мен никой от форума не ме е снимал
        Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

• Еее днес ставам от леглото гледам през джама една 164-ка ама много лачена сива СА 2769 НВ на Цар Симеон
          BUSHON RACING SERVICE

Comment

• червено GTV с номер СА 6024 МА пред едно заведение в Асеновград да си признава кой е...

Comment

Блока с термометъра и часовника преди Баучер. Там обикновено паркирам.
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

145 QV с Търновска регистрация, лепенка на клуба на задното стъкло и ник на предното (много ситно бре - не се чете в огледалата), на почивки се изпровождахме от "Семинарията" до БПС... я да си каже кой е

Когато аз го видях това беше отговора

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                РАди с бившето ми Ку ВЕ

Comment

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                  Ле-л-е-е-е-е-е, а аз си мислех, че колата ми е като стелт незабележима! Все пак досега никой май не е е снимал..... данеби колата ми наистина да не може снимана в движение.....???
                  А ти що не се обади като си ме видял? Къде беше?
                  е със служебната бях и те видях кат те отминах тъкмо се готвеше да се включваш в движението на караулката
                  Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                  Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                  Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• СА 1124 ** сива 146ца 1.8 т.с.

Comment

• Винено червена 33-ка днес в Ст.Град със стикери на клуба и Старозагорски номера.
                      sigpic
                      Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                      BMW E30
                      BMW E36

Comment

• Поздрав за Бонев и компанията с червената 145-ца на кооперативния.
                        sigpic
                        "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

• Вчера (събота 18.04) около 16ч. на влизане в Солун сива 156-ца русенска рагистрация.
                          166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Вчера на писта Лаута една сива 156 селеспиидка РВ7779, и едно ЖТД 2.4 РВ8343.....
                            Кой беха да си кажат....
                            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Не че нещо, но тази тема стана като папараци, но без снимки.
                              sigpic
                              SCUDERIA ITALIA
                              BMW 5-er
                              BMW 7-er
                              Fiat GP

Comment

• 155-ца със номер СА 2510 засечена в Казанлък на Тракийската гробница на кого е?
                                FIAT MAREA WEEKEND 1,9 TD100 - бившата
                                Ланчия Зета 2,0 Турбо - настоящата

Comment

Working...
                                X